Kiava
Брой мнения : 113 Registration date : 12.04.2008
| Заглавие: PX - D2 Пловдив! Юли, Август 2008 Вто Сеп 09, 2008 10:54 pm | |
| Пловдив лято 2008 update! D2 & Kiava @ 14.06 ... yah Pavel's B-day ^^' Всички за снимка! (Миро [ТuZa] снима със своя чисто нов телефон-елка, за това го няма в кадър, но нека отчетем, че и той е присъствал ;р ) Иначе другите са, както следва от ляво на дясно: Qwerty, MSK, Kiavah, Ya-mi, Green Human (с червената тениска) Наздраве, Павка! Жив и здрав! ^^' 05.07.08 (ако мислите, че датата е тъпа, вижте следващия раздел ;р) От ляво на дясно: RedLine, Querty, Yunie, Meh, TuZa, RedLine's Bro. - a.k.a. Димитър Димитър: Чшшш, моаа изглеждаам пиян, ма нисъм! *хлъц* Разбиршли! RedLine & Querty: Пич, сериооозно! Погледни се! Yunie: Той сега не може, ама после като се види на снимката... *developing evil plan involving Photoshop* Meh: Oh well...Димитър: Ok, писна ми да се правя на пиян, ставам. Kiava: Err, май беше крайно време. Нали знаеш какво ще стане, ако предната снимка попадне в ръцете на някой зъл фотошоп гений? Querty: Обречен си, чвек. Yunie: *Muahahahahahhaah!* RedLine: *А му бях казал още преди да дойдем, че номера не е готин...* Вятър: ~whoooooooooosh ~ *Kiava's пола ис надигинг* ... RedLine & Querty забелязват промяната във времето... Дали стана по- студено или... по- горещо? TuZa: Хаха, сега Yunie ще има възможността да орезили и теб! Kiava: Oh, snap! Yunie: Е, не, не съм чак толкова зла.Anyway, стига глупости... ето и героите от срещата, един по един:Димитър: Who's teh man?RedLine: ... *Киава зад кадър: stop...*Quwerty: ... *Киава зад кадър: stareing, damn it! >.< *YunieTuzaНашият оператор: Ванката! err... или по- точно краката му О.оА! Ето го! Нашият оператор: Ванката! Наистина!Ако се чудите къде сме, това са т.нар. "Пеещи Фонтани" в Плодив... Попринцип са много красиви... Попринцип т.т' ...Случайно засякохме форумната среща на Animes-bg.com, които така и не ни познаха и не спряха да ни гледат враждебно и като полезни изкопаеми, след като им помахахме...:/ И за да се разсеем от "негативната енергия", която те ни пращаха, погледахме малко волейбол... Само за протокола: това е силно зуумнато, екрана беше далеч. Имаме хора с уникално зрение в компанията, щом успяха да забележат мача от такова разстояние...Както и да е, времето беше чудесно...... задуха адски силен вятър и фонтаните (които само до преди 5 минути не работеха) ни окъпаха едно хубаво От тази среща толкоз... макар това да беше само към края. Целия ден иначе беше страхотен- пицария в Стария Град, обиколки по тепета, кафенца... Като споменах тепетата, само погледете на какви обувки сме аз и Yunie и после кажете, не са ли чудовища тез хора, да ни карат да се катерим по сукаци О.о :/ След това имаше още доста смях докато ме изпратят до спирката. Какво е ставало след като си тръгнах: от мога да доложа! Сега чакам photobucket малко да си почине и качвам и останалите ;р | |
|