| Гнездото на Огнените Птици
|
|
| .:Big Brother 4:. | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Stanley
Брой мнения : 140 Age : 35 Местожителство : Somewhere I belong... Registration date : 11.04.2008
| Заглавие: .:Big Brother 4:. Пон Сеп 22, 2008 9:43 pm | |
| Тая вечер започна поредната върховна простотия в телевизионния ефир -> BB 4...
Равносметката : 11 жени 1 от тях се приема за мъж в женско тяло много курвентии малко готини поне по първи впечатления 1 сляпа жена... -1 припаднала на сцената.... и една " къща", жалка имитация на декор от LOST.
Не се изненадвам особено, просто постоянно се убеждавам какво се прави в България "за шоуто" ... | |
| | | Stanley
Брой мнения : 140 Age : 35 Местожителство : Somewhere I belong... Registration date : 11.04.2008
| Заглавие: Re: .:Big Brother 4:. Пет Сеп 26, 2008 11:24 am | |
| Супер. Вчера в "другата паднала част на самолета" се настаниха 11 коча, м/у които много с най- различни роли и имитации. И жените и мъжете не знаели за съществуването на другите.... Right.... пък аз съм Пешо... Пълна мизерия мене ако питате. И пуббликата като я гледам само някакви изпростяли типажи... Типично ;D Survivor 3 e къде къде по- интересен | |
| | | Red_Diablo Positive Kid
Брой мнения : 116 Age : 33 Местожителство : On the sreet Registration date : 11.04.2008
| Заглавие: Re: .:Big Brother 4:. Съб Сеп 27, 2008 9:15 am | |
| А не ти ли е обидно да правиш тема по въпроса? Kiava's edit: Пиши на кирилица, сладур. ;Diablo:Emi, trudno mi e, slun4itse
Последната промяна е направена от Red_Diablo на Пон Окт 13, 2008 8:22 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Proks The Sweet Vampire
Брой мнения : 19 Age : 31 Местожителство : Царството на Сенките Registration date : 13.08.2008
| Заглавие: Re: .:Big Brother 4:. Нед Окт 12, 2008 11:13 pm | |
| Т'ва чудо, не го погледах и за секунда и както отива няма и да го погледна 1-ят Big Brother си беше интересно, понеже беше нещо ново и невиждано, но сега вече е пална тапащтина... Очевидно се опитват да върнат интереса на хората, но изглежда ще стане трудно, а при мен вече май е загубена кауза... Аз и без това почти не гледам TV(Може би 2 часа общо за седмицата и то сабрани от вечерите в който се приспивам с нещо тъпо по телевизията), а какво остава за това мм леко нагласено предаване. Ако такова е обществото ни , като в къщата то аз офицялно губя сякви цели в живота Нека запазим 1 минута мълчание за врмената в който "шоуто" не се състоеше само в простащина и надпревара за пращане на SMS с нагласен ритуал. Амин. | |
| | | Kira
Брой мнения : 15 Registration date : 09.04.2008
| Заглавие: Re: .:Big Brother 4:. Нед Окт 12, 2008 11:24 pm | |
| - Proks написа:
- 1-ят Big Brother си беше интересно, понеже беше нещо ново и невиждано, но сега вече е пална тапащтина.
Напълно съм съгласен!Подобно е и SAW.Да приемем,че първия и втория евентуално филм бяха ,както се изрази, нещо ново, интерено...ама вече 5-та поред част излиза, but I guess the sheep will go watch it. .Не че не бих я погледнал,просто интереса няма да е същия с който гледах първата част | |
| | | IvanHelsing White&Nerdy
Брой мнения : 67 Местожителство : In The House of Tomorrow Registration date : 08.04.2008
| Заглавие: Re: .:Big Brother 4:. Пон Окт 20, 2008 9:23 pm | |
| Знам само, че участва копие на Hitman - и то само от рекламата, която въртят, май искат да го екзекутират, ъъ, гонят. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: .:Big Brother 4:. | |
| |
| | | | .:Big Brother 4:. | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|