| Възстановяване на форумната база данни | |
|
+4BEWD IvanHelsing gosh The Sick Dreamer 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Kakashi-Sensei Guitar Apprentice
Брой мнения : 107 Age : 31 Местожителство : In a world, where miracles happen... Registration date : 09.04.2008
| Заглавие: Re: Възстановяване на форумната база данни Съб Апр 19, 2008 3:01 pm | |
| Имам една идея. Тъй като по-новите членове(Aз, Кирето, Атем) не сме идвали на Гилдсрещи , защо не направим една тема в Галерята казваща се, да речем, Общи, в която всеки да може да слага свои снимки? | |
|
| |
The Sick Dreamer Admin
Брой мнения : 292 Age : 34 Местожителство : Behind the lock of non-mutual thinking. Registration date : 08.04.2008
| Заглавие: Re: Възстановяване на форумната база данни Съб Апр 19, 2008 4:51 pm | |
| Доста добра идея и защото не само вие не сте идвали на гилдсрещи! Всъщност... може да направим един PX Лексикон, където да постваме не само своя снимка (всички), но и да отговаряме на въпросник Какво ще каж ете? | |
|
| |
gosh The Darkness
Брой мнения : 150 Age : 34 Местожителство : City Of Evil Registration date : 09.04.2008
| Заглавие: Re: Възстановяване на форумната база данни Съб Апр 19, 2008 7:37 pm | |
| Ай ем навит Макар че има предостатъчно мой снимки | |
|
| |
Dark Paladin The One True King
Брой мнения : 136 Registration date : 08.04.2008
| Заглавие: Re: Възстановяване на форумната база данни Съб Апр 19, 2008 7:57 pm | |
| good idea.въпреки че като знам каква е посещаемостта на форума да ми се струва леко невъзможна. | |
|
| |
The Sick Dreamer Admin
Брой мнения : 292 Age : 34 Местожителство : Behind the lock of non-mutual thinking. Registration date : 08.04.2008
| Заглавие: Re: Възстановяване на форумната база данни Съб Апр 19, 2008 9:10 pm | |
| | |
|
| |
Red_Diablo Positive Kid
Брой мнения : 116 Age : 33 Местожителство : On the sreet Registration date : 11.04.2008
| Заглавие: Re: Възстановяване на форумната база данни Нед Апр 20, 2008 8:03 am | |
| | |
|
| |
The Sick Dreamer Admin
| Заглавие: Re: Възстановяване на форумната база данни Вто Апр 22, 2008 8:59 pm | |
| | |
|
| |
The Sick Dreamer Admin
| Заглавие: Re: Възстановяване на форумната база данни Сря Апр 23, 2008 12:05 am | |
| - The Sick Dreamer написа:
- Време е да се заемем с попълване на Галерията :] Ето как разпределяме фотосесиите:
Първата среща в Ловеч - снимките са доста и аз и емото ще се разберем по скайп кой колко да ъплоудне;
Срещата в Плевен, когато Гош си потроши чадъра - Фалко;
Срещата в Ловеч, където ходихме на пикник - Кира;
Срещата в Пловдив -Иво;
Последната среща в Ловеч - Криси (flame_).
Досега правех разни изчисления и се оказа, че доста неравномерно съм раздал задачите Докато на Криси, Фалко и Иво се падат по около 35 снимки за ъплоуд и моделиране в тема, на мен, Гош и Кирето се падат по около 65 на човек. Затова ще балансиране нещата по следния начин: ще помоля Алчи и Кали да използват модераторските си права (ще ги включа мод екипа) и да редактират темата на Гош "Първа гилдсреща в Ловеч", ъплоудайки останалите 78 фотоса (т.е. по 39 за всеки) по образеца на емото Кирето има да се справи с 69 снимки, нека да покрие 35 от тях, а с останалите 34 ще се погриже Стен, който ще се завърне в Петък, живот и здраве :] Изпъленете си задачите възможно по-скоро, моля! | |
|
| |
Red_Diablo Positive Kid
Брой мнения : 116 Age : 33 Местожителство : On the sreet Registration date : 11.04.2008
| |
| |
The Sick Dreamer Admin
| Заглавие: Re: Възстановяване на форумната база данни Нед Апр 27, 2008 4:50 pm | |
| - Red_Diablo написа:
- The Sick Dreamer написа:
ще помоля Алчи и Кали да използват модераторските си права (ще ги включа мод екипа) и да редактират темата на Гош "Първа гилдсреща в Ловеч", ъплоудайки останалите 78 фотоса (т.е. по 39 за всеки) по образеца на емото До ден-два ше съм готов Драги, съфеникси, няма как да не забележа, че никой не си върши задачите след Гош, Иво, Криси и мен! Алчи, Кали, Стен, Кире - accomplish your mission!... | |
|
| |
Red_Diablo Positive Kid
| Заглавие: Re: Възстановяване на форумната база данни Вто Апр 29, 2008 4:02 pm | |
| Поради обстоятелства които сега не бих споменал искам да се извиня за забавянето ми относно качването на снимките.До ден два вече ще съм го направил. П.П. Life Sucks! | |
|
| |
The Sick Dreamer Admin
| Заглавие: Re: Възстановяване на форумната база данни Чет Май 01, 2008 11:27 pm | |
| - Red_Diablo написа:
- Поради обстоятелства които сега не бих споменал искам да се извиня за забавянето ми относно качването на снимките.До ден два вече ще съм го направил.
П.П. Life Sucks! Алчи, ъплудването на 35те (or so) снимки и неименоването им ще ти отнеме не повече от час. Айде отдели го най-накрая, де... Искам да пусна Галерията с новина, че е отворена за посетители. | |
|
| |
Red_Diablo Positive Kid
| Заглавие: Re: Възстановяване на форумната база данни Пет Май 02, 2008 8:56 am | |
| - The Sick Dreamer написа:
- Red_Diablo написа:
- Поради обстоятелства които сега не бих споменал искам да се извиня за забавянето ми относно качването на снимките.До ден два вече ще съм го направил.
П.П. Life Sucks! Алчи, ъплудването на 35те (or so) снимки и неименоването им ще ти отнеме не повече от час. Айде отдели го най-накрая, де... Искам да пусна Галерията с новина, че е отворена за посетители. Днеска шъ съ готови. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Възстановяване на форумната база данни | |
| |
|
| |
| Възстановяване на форумната база данни | |
|