The Sick Dreamer Admin
Брой мнения : 292 Age : 34 Местожителство : Behind the lock of non-mutual thinking. Registration date : 08.04.2008
| Заглавие: The Ultimate Gift/Последният Подарък (Павел) Чет Апр 10, 2008 10:33 pm | |
| Джейсън е разглезен и донейде арогантен младеж, водещ охолен живот, благодарение на богатото си семейство. Един ден обаче дядото на Джейсън, известният бизнесмен "Червения Стивънс", умира. И всички роднини се събират в кантората на неговия адвокат, а да разберат какво им е завещал Червения... Но едва една минимална част от колосалното богатство е заделена за алчното му семейство. Всички си тръгват разочаровани от залата, когато юристът извиква Джейсън. Оставеното от дядо му е диск с видеозапис, където Червеният му оставя 12 задачи, както ги нарича - серия от подаръци, изпълнението една след друга на които ще доведе Джейсън до "Последният подарък". Планът на покойния богаташ е да помогне на най-младият в студеното семейство да намери смисъл в живота си, да се откъсне от заблудите на парите и задоволеността. В това пътешествие с него ще бъде случайно срещната Емили - едно далеч не обикновено момиче. Филмът ми беше горещо препоръчан от моите испанци - мама и брат ми, - които го гледали там. Сега аз ви го препоръчвам също така горещо - това е филм за търсещите своята мечта. Моля ви да споделите с мене впечатленията си, ако някой го гледа Теглете и се наслаждавайте смело Последният Подарък | |
|