The Sick Dreamer Admin
Брой мнения : 292 Age : 34 Местожителство : Behind the lock of non-mutual thinking. Registration date : 08.04.2008
| Заглавие: Batman Begins/Батман в Началото (gosh) Чет Апр 10, 2008 10:35 pm | |
| Батман... Кой не е чувал за Батман? Чие детство не е било белязано от шантаво обикаляне напред-назад из къщи загърнат в черна пелерина, скалъпена от стара рокля на мама, пресъздавайки във въображението си приключенията на Тъмния Рицар (предизвикайки неспирен смях у възрастните наоколо)? И кфо... Само мойто детство ли е белязано?! Ми хубу, не знаете какво сте изпуснали... Кфо се смеете, така си е... А така, сочете ме с пръст, невъзпитани хлапета такива... *хлип* Изобщо не ми пука... *хлип хлип* Няколко часа и няколко реки сълзи по-късно: така... докъде бях стигнал? А, да. Щях да ви обясня защо точно това е най-добрия филм за Батман, и една от най-добрите комиксови екранизаций изобщо... Ами причините са много, основни са РЕЖИСЬОРА Кристофър Нолан (Мементо, ест), не по-малко гениялния му (написал Мементо) брат - Джонатан Нолан. Като добавим и нечовешка игра на Крисчън Бейл, Гари Олдман, Майкъл Кейн, Моргън Фрийман, Лиам Нийсън... Дори и Кейти Хомс е на висота, да не и се надява човек Кфо, още ли не теглите?!?!? Я веднага на Замундата Линк (торент): http://zamunda.net/details.php?id=69196 | |
|