The Sick Dreamer Admin
Брой мнения : 292 Age : 34 Местожителство : Behind the lock of non-mutual thinking. Registration date : 08.04.2008
| Заглавие: V for Vendetta/V като Вендета (Ванката Хелзинг) Чет Апр 10, 2008 10:46 pm | |
| Няма смисъл да пиша резюме - в замунда има достатъчно подробно, но не ви съветвам да го четете. Ако искате добър екшън, почти липсва (където го има е добър, де ). ОБаче филма е със страхотна история и според мен е по-скоро драма, въпреки определнията, че е екшън. Общо взето нещо като в матрица, не чак толкова пост-апокалиптично (макар че е близо...) и с по-интересна история. Еми какво да кажа... Гледайте го. - някой от замунда написа:
- Филмът на 2005-та година за мен. Като да ви кажа... до вчера не знаех за филма днес вече съм го гледал 2 пъти. Много силен филм, показващ много истини за социалното общество, които в повечето случаи остават скрити, което в същия момент е много добре съчетано с фантастиката. За края на филма, тоест последния половин час пък какво друго да кажем освен шедиовър Ако още не сте го гледали не знам какво друго чакате.
Линк @ замунда | |
|