Гнездото на Огнените Птици
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Гнездото на Огнените Птици

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Да защитим българският книжовен език

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
vancho_1

vancho_1

Брой мнения : 32
Registration date : 09.04.2008

Да защитим българският книжовен език Empty
ПисанеЗаглавие: Да защитим българският книжовен език   Да защитим българският книжовен език EmptyВто Апр 15, 2008 10:03 pm

Мислех да пусна линка в общия чат но реших че там не всички ще го видят за това го пускам тук. На кратко става дума за законопроект на НС, който отменя ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО усвояване на българският книжовен език в училищата. Доста тъпо ми се вижда и смятам че всички ще ме подкрепите. Линка е към петиция за подписване против това. Не знам колко това ще промени нещо но не вреди ако опитаме. Ако сте съгласни пращайте петицията на познати и приятели.

http://www.bgpetition.com/knijoven-balgarski/index.html
Върнете се в началото Go down
The Sick Dreamer
Admin
The Sick Dreamer

Male Брой мнения : 292
Местожителство : Behind the lock of non-mutual thinking.
Registration date : 08.04.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Да защитим българският книжовен език   Да защитим българският книжовен език EmptyВто Апр 15, 2008 10:18 pm

Тука е за произведения на изкусвтвото, ще преместя темата в Говорилнята ;]

Инак аз се подписах още преди седмица-две :] Отнема по-малко от минута, ама именно по тая причина надали ще има някаква реална стойност :/
http://pxteam.friendhood.net
Kakashi-Sensei
Guitar Apprentice
Kakashi-Sensei

Male Брой мнения : 107
Местожителство : In a world, where miracles happen...
Registration date : 09.04.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Да защитим българският книжовен език   Да защитим българският книжовен език EmptyСря Апр 16, 2008 5:13 pm

Доколкото имам познания по право, тези онлайн петиции нямат никаква юридическа стойност. Подписах се естествено, но не вярвам че има смисъл.
IvanHelsing
White&Nerdy

Male Брой мнения : 67
Местожителство : In The House of Tomorrow
Registration date : 08.04.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Да защитим българският книжовен език   Да защитим българският книжовен език EmptyСря Апр 16, 2008 8:17 pm

И аз, с почти никаквите си познания по правo, не мисля че от тази петиция ще има полза. Въпреки това, не пречи да се подпише човек.
Flame_

Flame_

Female Брой мнения : 18
Registration date : 15.04.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Да защитим българският книжовен език   Да защитим българският книжовен език EmptyНед Апр 20, 2008 6:42 pm

Дори и такава online петиция да няма никаква юридическа стойност все е нещо което се прави по въпроса. Защото това си е истинско безобразие и по някакъв начин трябва да се изрази несъгласието защто в противен случай ще продължат да си се случват такива глупости
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Да защитим българският книжовен език   Да защитим българският книжовен език Empty

Да защитим българският книжовен език
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Гнездото на Огнените Птици :: Дискусии и Творчество :: Говорилня-
Идете на: