vancho_1
Брой мнения : 32 Registration date : 09.04.2008
| Заглавие: Да защитим българският книжовен език Вто Апр 15, 2008 10:03 pm | |
| Мислех да пусна линка в общия чат но реших че там не всички ще го видят за това го пускам тук. На кратко става дума за законопроект на НС, който отменя ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО усвояване на българският книжовен език в училищата. Доста тъпо ми се вижда и смятам че всички ще ме подкрепите. Линка е към петиция за подписване против това. Не знам колко това ще промени нещо но не вреди ако опитаме. Ако сте съгласни пращайте петицията на познати и приятели.
http://www.bgpetition.com/knijoven-balgarski/index.html | |
|
The Sick Dreamer Admin
Брой мнения : 292 Age : 34 Местожителство : Behind the lock of non-mutual thinking. Registration date : 08.04.2008
| Заглавие: Re: Да защитим българският книжовен език Вто Апр 15, 2008 10:18 pm | |
| Тука е за произведения на изкусвтвото, ще преместя темата в Говорилнята ;]
Инак аз се подписах още преди седмица-две :] Отнема по-малко от минута, ама именно по тая причина надали ще има някаква реална стойност :/ | |
|
Kakashi-Sensei Guitar Apprentice
Брой мнения : 107 Age : 31 Местожителство : In a world, where miracles happen... Registration date : 09.04.2008
| Заглавие: Re: Да защитим българският книжовен език Сря Апр 16, 2008 5:13 pm | |
| Доколкото имам познания по право, тези онлайн петиции нямат никаква юридическа стойност. Подписах се естествено, но не вярвам че има смисъл. | |
|
IvanHelsing White&Nerdy
Брой мнения : 67 Местожителство : In The House of Tomorrow Registration date : 08.04.2008
| Заглавие: Re: Да защитим българският книжовен език Сря Апр 16, 2008 8:17 pm | |
| И аз, с почти никаквите си познания по правo, не мисля че от тази петиция ще има полза. Въпреки това, не пречи да се подпише човек. | |
|
Flame_
Брой мнения : 18 Age : 35 Registration date : 15.04.2008
| Заглавие: Re: Да защитим българският книжовен език Нед Апр 20, 2008 6:42 pm | |
| Дори и такава online петиция да няма никаква юридическа стойност все е нещо което се прави по въпроса. Защото това си е истинско безобразие и по някакъв начин трябва да се изрази несъгласието защто в противен случай ще продължат да си се случват такива глупости | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Да защитим българският книжовен език | |
| |
|