| Out Of Character | |
|
+5gosh Red_Diablo IvanHelsing The Sick Dreamer Dark Paladin 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Dark Paladin The One True King
Брой мнения : 136 Registration date : 08.04.2008
| Заглавие: Out Of Character Сря Апр 09, 2008 10:52 pm | |
| Знаете си . Всякакви коментари и пояснения по RP-то се постват в тази тема. | |
|
| |
The Sick Dreamer Admin
Брой мнения : 292 Age : 34 Местожителство : Behind the lock of non-mutual thinking. Registration date : 08.04.2008
| Заглавие: Re: Out Of Character Нед Апр 13, 2008 10:19 pm | |
| Искам да предупредя и извиня, но тая седмица ми се пече не едно, а поне три яйца на седалищните части и няма да мога да пиша в РПто... Все пак се надявам някой друг да пише | |
|
| |
The Sick Dreamer Admin
Брой мнения : 292 Age : 34 Местожителство : Behind the lock of non-mutual thinking. Registration date : 08.04.2008
| Заглавие: Re: Out Of Character Нед Юни 01, 2008 1:55 pm | |
| Аве малко е странно Виктор да затвори под ключ Юля просто така, ама нейсе Обаче мен ме притеснява, че между разговора на Фалко и сегашняи момент мина много време. Айде Фалко да се вземе в ръце и да пише! Или длаи да не пристъпим направо към повторно включване на Фалковият герой като разкажем разговора му с Дявола в ретроспекция? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Out Of Character Нед Юни 01, 2008 8:18 pm | |
| Абе нещо не ми се струва в ред. Добрите сте ангели - предполага се че ще тичате из света да го спасявате. Вместо това вие пак сте се заврели в някаква пещера и чакате атака от неизвестно място. Раздвижете се де. | |
|
| |
The Sick Dreamer Admin
| Заглавие: Re: Out Of Character Нед Юни 01, 2008 8:55 pm | |
| - Dark Paladin написа:
- Абе нещо не ми се струва в ред. Добрите сте ангели - предполага се че ще тичате из света да го спасявате. Вместо това вие пак сте се заврели в някаква пещера и чакате атака от неизвестно място. Раздвижете се де.
Съгласен съм. Не знам кой и от какъв зор ни навря в онзи нов лагер xD | |
|
| |
IvanHelsing White&Nerdy
Брой мнения : 67 Местожителство : In The House of Tomorrow Registration date : 08.04.2008
| Заглавие: Re: Out Of Character Нед Юни 01, 2008 9:01 pm | |
| Ами айде някой да ни вади, ако искате може утре да подметна идеята на Марко, героя ми така или иначе откача. | |
|
| |
The Sick Dreamer Admin
| Заглавие: Re: Out Of Character Нед Юни 01, 2008 9:06 pm | |
| Така, за да има смисъл стоенето ни там, предлагам следващия пищещ от добрите да спомене, че някак се знае/има данни, че Хоризон и Сарканиус са все още в региона и съгледвачи на Добрите търсят всеки ден | |
|
| |
| Заглавие: Re: Out Of Character Нед Юни 01, 2008 9:08 pm | |
| Ама те не са. Те са в Алпите Както решите де, не се мешам в човешките дела. ПС: ЩЕ има да търсите доста време. | |
|
| |
Red_Diablo Positive Kid
Брой мнения : 116 Age : 33 Местожителство : On the sreet Registration date : 11.04.2008
| |
| |
| Заглавие: Re: Out Of Character Пон Юни 02, 2008 8:39 am | |
| Където е и моят - насред Алпите за повече инфо - последният ми пост в играта | |
|
| |
gosh The Darkness
Брой мнения : 150 Age : 34 Местожителство : City Of Evil Registration date : 09.04.2008
| Заглавие: Re: Out Of Character Пон Юни 02, 2008 9:36 am | |
| Абе хора, вие ебаси идиота го изкарахте горкия Луцифер бе Първо Стеф и Алчи го прекараха, сега Фалко го минава и оня няма да се усети | |
|
| |
IvanHelsing White&Nerdy
Брой мнения : 67 Местожителство : In The House of Tomorrow Registration date : 08.04.2008
| Заглавие: Re: Out Of Character Пон Юни 02, 2008 10:13 am | |
| И двуглавия го прекара, да не забравиш | |
|
| |
| Заглавие: Re: Out Of Character Пон Юни 02, 2008 5:59 pm | |
| Ясно ,всички сме го...минали. | |
|
| |
Red_Diablo Positive Kid
Брой мнения : 116 Age : 33 Местожителство : On the sreet Registration date : 11.04.2008
| Заглавие: Re: Out Of Character Пон Юни 02, 2008 9:16 pm | |
| - Dark Paladin написа:
- Ясно ,всички сме го...минали.
Дам...много лесно го минахме...а и трябва да измислим защо Той не си върши работата сам...защо не езлезе от ада и не си оправи проблемите...ще поема проблема. | |
|
| |
Kiava
Брой мнения : 113 Registration date : 12.04.2008
| Заглавие: Re: Out Of Character Пон Юни 02, 2008 9:48 pm | |
| - Red_Diablo написа:
- Dark Paladin написа:
- Ясно ,всички сме го...минали.
Дам...много лесно го минахме...а и трябва да измислим защо Той не си върши работата сам...защо не езлезе от ада и не си оправи проблемите...ще поема проблема. Защото той е дявола и "ше си прай к'вот си иска" ;р Плюс това е под достойнството му да се занимава с обикновени битки и да си цапа ръцете (или там каквото има), когато може да контролира другите да му вършат мръсната работа. (; Бтв, I HAVE RETURNED xD Най- накрая... Anyway, вие Алекса направо сте я лишили от всякакъв ум бе хора, особено в последната сцена, в която участваше тя. xD Нооо, май не съм в позиция да се оплаквам, за това просто ще си намеря оправдание за нейните (без)действия ;р | |
|
| |
The Sick Dreamer Admin
| Заглавие: Re: Out Of Character Сря Юни 04, 2008 12:49 am | |
| МНого добор оправдание, Кали, браво! Стеф, и ти ли тръгна да ни промиваш мозъците на нашите, ве Мисля, че официално навлизаме в нов етап на РПто... Teh mind battles! Само трябва Ванката Хелзинг да измисли нещо с явяването на Дявола в ума му... там с оная песен. И предлагам да измислите верно нещо изкарващо Дяволът хитър и с козове, може да е свързано с Тибетските мъдреци, тъкмо да вържем защо са били избити ;p PS: Май е мой ред да пиша... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Out Of Character Сря Юни 04, 2008 9:02 am | |
| Пиши, няма лошо. Аз не промивам мозъци, просто взимам контрол над нея, без вие да разберете | |
|
| |
IvanHelsing White&Nerdy
| Заглавие: Re: Out Of Character Сря Юни 04, 2008 9:02 am | |
| Онова не беше дявола, а демона в главата му. Друг въпрос е, че той не знае това. Ще гледам да пиша скоро. ПП.Няма какво да измислям с това, просто героя ми малко по малко откача. | |
|
| |
gosh The Darkness
Брой мнения : 150 Age : 34 Местожителство : City Of Evil Registration date : 09.04.2008
| Заглавие: Re: Out Of Character Сря Юни 04, 2008 10:04 am | |
| - The Sick Dreamer написа:
- там с оная песен.
Оная песен... Еретик... | |
|
| |
The Sick Dreamer Admin
| |
| |
Kiava
| Заглавие: Re: Out Of Character Сря Юни 11, 2008 6:45 pm | |
| Бтв, съвещанието, което споменах накрая... Малко накиснах Павел да е следващия, който ще пише, но той, като един отговорен Гилдмастър, смятам, че ще поеме това задължение на плещите си без да се оплаква. И естествено, че ще го изпълни в най- кратки срокове. | |
|
| |
The Sick Dreamer Admin
| Заглавие: Re: Out Of Character Вто Юли 01, 2008 3:49 am | |
| Сори, Стефчо, че една стабилна част от последния т пост отива на вятъра, ама не го бях чел и тука два часа пиша този на нощната смяна в хотела, лаптопа на Стенли^^ Надявам се да нямаш проблем и да изтриеш излишните части сам Инак както винаги, извинявам се за голямото закъснение... Надявам се постът ми да е някаква добра компенсация. Имах идея да е по-дълъг, ама съм изморен и няма да мога да произведа нищо качествено точно сега. но ето ви още две неща, които вие трябва да представите някак в постовете си: - Виктор води сериозен разговор с Кери, в който му гласува доверие, а Кери обещава да се сдържа; - Виктор праща Юля и Кери във Вашингтон, за да откраднат артфакта от Фол. Артефактът е третата част от бронята на Дявола, части от които са Бронята и Мечът - новият предмет е Шлемът. Излитат с военен самолет от Рим през нощта, като идеята е да го отмъкнат и да се върнат с военен самолет директно в Париж, за да участват в сражението. Нека мисията им е успешна, но не прекалено лесна. Мисля, че е време Кери да започва да узрява и тази случка с гласуваното доверие е добър повод да му даде начало... И това да проличи в мисията с Юля^^ И да уточня - двамата не се срещат с Фол, защото Фол е много силен и лесно би ги усетил, ако са наблизо, и елиминирал. Успех в написването, а аз ще видя с какво да си уплътня времето, докато смяната ми свърши в 8.00 AM, след 3 часа и 15 минути ;D После отивам да се изкъпя и отивам във Варна, където ще се видим с емото и Стен Поздрави и дерзайте с чата! =) Вашият Болен Мечтател | |
|
| |
| Заглавие: Re: Out Of Character Вто Юли 01, 2008 5:19 pm | |
| Павка, сериозно си едитни поста. Основното което е че изкарваш конниците някакви слуги-тайни агенти които ходят по музеите. WTF. Освен това целта им е да намерят и унищожат Хоризон и Сарканиус. Манастирът е унищожен просто защото е бил на пътя им. А и откъде Фениксите знаят за отделянето на Хоризон и Сарканиус? И като за последно може да направиш така че твоя и моя да се връзват един след друг, т.е. действието в твоя да е след моя , а не вместо него. | |
|
| |
Kiava
| Заглавие: Re: Out Of Character Вто Юли 01, 2008 8:23 pm | |
| ^ Ам, нали знаеш, че скоро няма да те чуе | |
|
| |
| Заглавие: Re: Out Of Character Чет Юли 03, 2008 5:29 pm | |
| Ще е грубо просто да му делна поста :/ | |